Laatusoitin Oy
Karoliina Pigg asuu perheensä kanssa Oulunsalon Vihirannassa. Perheessä musisoidaan ja sitä varten kotoa löytyykin Laatusoittimelta tilattu Yamahan kauniisti soiva ja laadukas piano.
Espoolainen Nikolai Saraste hankki Diapason-merkkisen pianon Laatusoittimelta. Lapsuuden kodissaan soittamaan tottuneen Nikolain mielestä piano on olennainen osa kotia.
Nonnan perheessä musiikki on lähellä sydäntä. Perheessä molemmat tyttäret ovat innokkaita musiikinharrastajia. Nuorempi 8-vuotias Eva soittaa pianoa ja vanhempi soittaa selloa. Syksyllä 2016 Äiti hankki Evalle käytetyn U3 Yamahan edistämään soittoharrastusta. Eva oli pedagogiikka-oppilaana Sibelius Akatemiassa, joten hänelle piti löytää hyvä piano, joka vastaisi vaatimuksia.
Meillä oli aikaisemmin massiivinen piano 1800-luvulta, mutta sitä oli vaikea saada vireeseen, ja niin luovuimme siitä edellisessä muutossa. Pari vuotta olimme ilman pianoa, mutta koko ajan ajatus uudesta soittimesta kyti mielessä. Kun 14-vuotias poikani innostui pianonsoitosta, päätimme hankkia hänelle Yamahan U3-pystypianon yhdessä hänen isovanhempiensa kanssa.
Hankin viime keväänä Laatusoittimelta Yamahan pienen 160-senttisen G2-flyygelin. Se on todellinen joka kodin unelma, jota en antaisi pois enää mistään hinnasta. Pienten laatuflyygelien löytäminen on Suomessa vaikeaa, joten kaupat syntyivät nopeasti. Tuntui, että nyt tai ei koskaan!
Rovaniemellä asuvalle Anne Linnalle musiikki on aina ollut tärkeä ilmaisumuoto ja kanava käsitellä omia tunteitaan. Anne on aikoinaan valmistunut pianonsoitonopettajaksi, mutta viime vuosina soittaminen on jäänyt taka-alalle perheen perustamisen myötä.Vähitellen soittamiselle alkoi löytyä enemmän aikaa, ja palo palata pianoon ääreen kävi kovana.
Kotiäiti Jenni Koivukangas kaipasi uutta harrastusta elämäänsä ja miehen yllyttämänä hän pyrki musiikkiopistoon, josta kaiken kukkuraksi sai opiskelupaikan. Musiikkiopiston laadukkailla pianoilla soittaminen oli mukavaa, mutta pianoläksyjä varten kotona nökötti vanha ja jo aikaa sitten parhaat päivänsä nähnyt soitin.
Silja Hurtig-Veteläisen perheen piano kannettiin heinäkuussa heidän olohuoneeseensa. Soittimen hankinta ei vaatinut monimutkaisia kuljetusjärjestelyjä tai ylimääräistä kantoapua, sillä kotiinkuljetus kuului Laatusoittimelta hankitun pianon hintaan.
Joensuulainen Jussi-Pekka Heikkilä hankki Laatusoittimelta Yamaha G1 -merkkisen flyygelin . Sekä Jussi-Pekka että hänen vaimonsa ovat musiikin ammattilaisia, ja flyygelin ostamista oli harkittu jo pitkään. Kokeneena soittajana Jussi-Pekka osaa tunnistaa hyvän soittimen, ja päätyikin juuri siksi ostamaan sen juuri Laatusoittimelta.
Porilainen Johanna Siitari osti Yamaha U1 -pianon Laatusoittimelta. Pikkutytöstä asti soittamista harrastanut Johanna on erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun.
Kuopiolainen Päivi Heiskanen sai vuosi sitten joululahjaksi Yamaha U1 -merkkisen pianon. Piano hankittiin Laatusoittimelta ja oli erittäin mieluinen lahja.